روش نوشتن اهداف برای خلق آرزوها و رویاها
نوشتن اهداف مهمترین مسئله در قانون جذب و رسیدن به آرزوهاست که بسیاری از افراد از آن بی خبرند ما در مقاله این هفته در مورد نوشتن اهداف و قدرت حیرتانگیزی که دارد را زیر ذره بین قرار داده و شما را با شیوه صحیح نوشتن اهداف برای تحقق آرزوها و دستیابی به اهداف در سایت بازتاب باور ، آشنا می کنیم.
بارها شنیدهایم که خداوند در قرآن فرموده است:
ن وَالقَلَم و ما يَسطُرون ،
خداوند در این آیه به قدرتی که در نوشتن وجود دارد قسم میخورد.
نوشتن قدرت فوقالعادهای دارد.
لازم است قدرت نوشتن اهداف را جدی بگیریم. مهمترین قدم ما برای رسیدن به اهداف و خواستهها نوشتن آن است زیرا تمرکز ما را بر روی هدف بیشتر میکند. میدانیم که خواستن، صرفاً به زبان آوردن نیست و رسیدن به هدف شانسی نیست؛ قطعاً افراد موفق برای رسیدن به خواستهها وقت و برنامه تعیین میکنند. افراد موفق خودشان انتخاب میکنند که برنده باشند و راه موفقیتشان را خودشان انتخاب میکنند و برعکس انسانهای ناموفق هم خودشان انتخاب میکنند که بازنده باشند.
راز نوشتن اهداف چیست؟
اگر میخواهید بهدرستی از قانون جذب استفاده کنید باید حتماً خواستههایتان را مکتوب کنید؛ مکتوب کردن خواسته باعث میشود آن خواسته به ضمیر ناخودآگاه شما نفوذ پیدا کرده و امکان رسیدن به آن سریعتر شود و مهمتر از همه متوجه آن میشوید که از زندگی چهچیزی میخواهید و از سردرگمی خارج میشوید و نوعی تعهد نسبت به خواستهٔ خود ایجاد میکنید. پس خیلی ساده بخواهیم بیان کنیم، همان جمله و خواستهای که روی کاغذ میآوریم به واقعیت تبدیل میشود. کافی است با حس خوب بنویسیم.
عمل نوشتن بیش از 70درصد تمرکز ذهن را نسبت به هدف و ایده افزایش میدهد. هنگامیکه خواستهای در ذهن داریم ذهنمان آن خواسته و هدف را بزرگ جلوه میدهد و ممکن است که بترسیم. اما وقتی روی کاغذ میآوریم خودمان را بزرگتر از آن خواسته تصور میکنیم. پس نوشتن باعث میشود در سطح بالایی از ارتعاش و انرژی قرار بگیریم. اگر هدف و خواستهمان را هر روز بنویسیم و در معرض دیدمان قرار دهیم بهسرعت وارد ضمیر ناخودآگاه میشود و هر لحظه برای داشتن و رسیدن به آن هدف فرکانس و ارتعاش مناسب ساطع میکنیم. در اینصورت ضمیر ناخودآگاه راهکارهای رسیدن به همان هدف را برای ما مهیا میکند و بهطور دقیق ما را راهنمایی میکند.
فردی که هدف و خواستهاش را مینویسد هر روز به خودش یادآوری میکند که باید چه کاری انجام دهد و انرژی و توانش را برای رسیدن به همان هدف بهکار میگیرد.
اما برعکس افرادی که اهدافشان را نمینویسند سردرگم هستند و زندگی تکراری و یکنواختی دارند و در بلاتکلیفی و وضعیت کسلکنندهای هستند، چون نمیدانند چه چیزی میخواهند و چهکاری باید انجام دهند.
سوالاتی که در ذهن ما مطرح میشود؛
خب حالا این سؤال پیش میآید که این کاغذ چه معجزهای میکند؟
چرا بنویسم؟
توقعات ما از زندگی چیست؟
چه چیزی را میخواهیم داشته باشیم؟
اهداف کوتاهمدت و بلندمدت ما چیست؟
فرق نوشتن و ننوشتن اهداف در چیست؟
من که در میدانم چه میخواهم، دیگر چه لزومی دارد بنویسم؟
گاهی ما میدانیم چه اهدافی داریم و چه چیزهایی میخواهیم اما دلیلی نمیبینیم که آنها را روی کاغذ بنویسیم و بهانههای مختلفی برای ننوشتن میآوریم.
نوشتن اهداف مسیر رسیدن به خواستهها را برای ما هموار میکند، با نوشتن ما ارتعاش خواستهمان را ارسال میکنیم، بنابراین کائنات با ما هماهنگ و همسو میشود و از راههای مختلفی رسیدن به هدف را برای ما مشخص میکند. باید بدانیم مرز بین داشتن و نداشتنهای زندگی فقط خواستن است.
هرچیزی که عمیقاً از خداوند بخواهیم به ما خواهد داد، فقط کافی است که ارتعاش درست به کائنات ارسال کنیم و در مدار درست همان خواسته قرار بگیریم اینگونه با خواستههای خود همارتعاش خواهیم شد.
مشخص کردن و مکتوب کردن اهداف، روشی قدرتمند بهعنوان برنامهریزی برای دست یافتن به خواستهها و اهداف محسوب میشود، همچنین بهجز برنامهریزی برای خواستهها، موجب ارسال ارتعاشات میشود. نوشتن یکی از راههای ارتباط با ناخودآگاه و همچنین کائنات است. با مکتوب کردن امکان دستیابی به خواستهها و اهداف بهطور شگفتانگیزی افزایش مییابد و درواقع این یعنی معجزه.
مکتوب کردن اهداف و خواستهها باعث میشود که بهصورت دقیق روی اهدافمان تمرکز و توجه کنیم. بههمیندلیل است که اکثر افرادی که اهداف و ایدههایشان را مینویسند نتیجه بهتری نسبت به افرادی که خواستههایشان را نمینویسند میگیرند.
افرادی که اهدافشان را نمینویسند توانایی رسیدن به اهداف خود را ندارند و راه و مسیر دستیابی به خواستهشان را پیدا نمیکنند. بنابراین برای رسیدن به اهداف و خواستههای خود باید پشتکار و مداومت داشته باشیم و آنها را با جزئیات کامل بنویسیم و در این راه تکرار و مداومت داشته باشیم.
مشخص کردن اهداف و خواستهها و نوشتن آنها احتمال رسیدن به خواستهها را چندین برابر افزایش میدهد. نوشتن اهداف باعث میشود که ما در مسیر هدف و خواستههای خود قرار بگیریم و زمینه رسیدن به اهداف را برای خود فراهم کنیم.
دلیل دیگری برای نوشتن خواسته این است که باعث میشود خواستههایمان را تجسم کنیم و با نوشتن، خودبهخود ارتعاش آن خواسته را میفرستیم، پس کائنات راه رسیدن به اهدافمان را به بهترین شیوه جلوی ما قرار میدهد.
نوشتن خواسته و اهداف باعث میشود تعهدی قوی برای رسیدن به آن خواسته ایجاد شود، تنها افراد بسیار کمی از مردم جهان برای نوشتن خواسته و اهدافشان وقت و زمان صرف میکنند.
بنابراین تعداد کمی از افراد خیلی ساده و در زمان کم و به خواستهها و اهداف خود میرسند.
در نوشتن باید تکرار و تداوم داشته باشیم:
تا وقتی هدف در ذهنمان باشد اصلاً متوجه اشکال و ایراد آنها نمیشویم. وقتی نوشته ما دوباره و چندباره نوشته و خوانده میشود مورد بازبینی هم قرار میگیرد و دراینصورت میفهمیم که اشکال، اشتباه، ایراد و ابهام کارمان کجاست، چون روی کاغذ نوشته شده است، خود را نشان میدهد.
افرادی که هدفهایشان را مکتوب میکنند حتماً نوشتهشان را چندین بار مورد اصلاح و بازبینی قرار میدهند. برای رسیدن به اهداف از طریق نوشتن باید بارها و بارها بنویسیم و این عمل را تکرار کنیم. هر چه بیشتر نوشته شود، تأثیر بیشتری دارد، باید اهدافمان را چندین و چند بار بنویسیم و ویژگی و خصوصیات بیشتری به آن اضافه کنیم.
پس هر چیزی بیشتر مورد تکرار واقع شود، قدرت جذب انرژیها را بالا میبرد.
هربار که هدفمان را مینویسیم و آن را مرور میکنیم، یعنی یک بار دیگر ارتعاش خواستهمان را به ضمیر ناخودآگاه ارسال میکنیم، پس قدرت انرژیهای ما برای جذب خواستهها را بالا میبرد.
هر چهقدر اهداف دقیقتر باشد چیزهایی که به دست میآوریم بیشتر است.
فرایند چرخه ایده
وقتی ایدههایمان را روی کاغذ میآوریم در واقع ذهنمان را از آن ایده خالی میکنیم. ذهن از ایدههای قبلی خالی میشود، پس فضا برای ایده باز میکنیم و ایده جدیدتر به ذهن ما میآید آن را هم مینویسم که ایدههای جدیدتری وارد ذهنمان شود. اگر آن ایدههای جدید نوشته شود، باز ایدههای جدیدتری وارد ذهنمان میشود، بنابراین ایدههای جدید پشت سر هم به ذهن ما میآید. این فرایند را چرخه ایده میگویند.
هر چه ایدهها بیشتر باشد، دستاوردها و موفقیتها بیشتر میشود.
دلیل دیگر نوشتن اهداف
ما با عمل نوشتن به ضمیر ناخودآگاه فرمان میدهیم که اهداف و خواستههایمان را محقق کند و انرژیهایی تولید شود که قابلیت جذب چیزهایی را داشته باشند که ما در پی رسیدن به آنها هستیم. رمز اینکه چیزی را به ناخودآگاه سفارش دهیم تا برایمان مهیا کند تکرار و تدوام است.
بهترین زمان برای نوشتن اهداف
قبل از خواب شروع کنید به نوشتن خواستههایتان همراه با جزئیات دقیق؛
طوری خواستههایتان را بنویسید که انگار به آنها رسیدهاید و در حالت استفاده و لذت بردن از آن هستید
تمام حسهای خودتان را به کار بگیرید، بو کنید، لمس کنید، و صدای آن را بشنوید. هر شب این کار را تکرار کنید و باور داشته باشید که به زودی متعلق به شما خواهد بود.
نحوه نوشتن اهداف برای جذب خواسته
برای دستیابی به خواستهها به کمک مکتوب کردن آن، باید به نکاتی توجه داشته باشیم؛
۱_موضوع را مشخص کنید: روابط، کاری، سلامتی، ازدواج و ….
۲_ در دفترتان برای هر خواسته، جداگانه و با جزئیات و حس خوب آنها را بنویسید؛ مثال
از اینکه شغل ایدهآل خودم را به دست آوردم بسیار خوشحالم.
خدا را شکر که مسیر و راهِ محل کارم نزدیک است.
خدایا سپاسگزارم که همکاران مهربان و خوبی دارم.
از اینکه در کارم موفق هستم بسیار شاد هستم.
و هر نکته دیگری که در ذهنتان است را بنویسید.
بهصورت دقیق و همراه با جزئیات خواسته تان را طلب کنید؛
بهعنوان مثال اگر میخواهید یک خانه داشته باشید تمام جزئیات خانه مورد علاقهتان را بنویسید. زیرا باعث میشود که دستور دقیقتری به ضمیرناخودآگاه بفرستید هرچه واضحتر و دقیقتر نوشته شود نتیجه بهتری خواهید گرفت.
۳_خواسته به زمان حال نوشته شود:
طوری بنویسید که انگار همین الآن همان خواسته را دارید و آن را حس میکنید و میبینید.
۴_ مثبتنگری و نوشتن جملات مثبت؛
همیشه مثبت فکر کنید و اهداف و خواستههایتان را بهصورت مثبت بنویسید. توجه داشته باشید که همیشه در جهت رسیدن به اهداف و خواستههای خود باید افکار مثبت داشته باشید.
خواستهتان را بهصورت جملات مثبت بنویسید:
برای مثال خدایا شکرت که من بدهکار نیستم یا نیازمند نیستم کاملاً اشتباه است.
نحوه نوشتن درست آن اینگونه است: خدایا شکرت که من ثروتمند هستم و دارای استقلال مالی هستم.
۵_ در جملاتتان از سپاسگزاری استفاده کنید.
۶_ توکل و باور عمیق به قدرت خدا و کمک به شما در جهت رسیدن به اهداف؛
باید ایمان و باور داشته باشید که اهدافتان محقق میشود و حتماً به آن میرسید در غیر این صورت این باور را دارید که به خواستهتان دست پیدا نمیکنید و نوشتن اهداف بیهوده است و جهان هستی هم شما را به اهدافتان نمیرساند چون به آن باور ندارید.
مهمترین علت نوشتن اهداف تجسم کردن آن است. هنگامیکه شما درحال مکتوب کردن اهدافتان هستید، آن را در ذهنتان هم تجسم میکنید و جهان هستی هم آن را به شما خواهد داد چون شما در ذهن خود در حال تصور و تجسم کردن آن خواسته هستید و همزمان با نوشتن، آن را در ذهن خود تصویرسازی میکنید.
با نوشتن هدفها تعهد شما نسبت به آنها بیشتر میشود.
تنها نوشتن اهداف و آرزوها کافی نیست، شما باید به افکار و احساسات خود جهت بدهید و در مسیر رسیدن به خواستههای خود کوشش کنید و این کوشش قطعاً باید مداوم باشد تا به نتیجه برسید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.